Tekst laten schrijven?

Persberichten

Free publicity is dichterbij dan ooit

Hoe komt nieuws bij de juiste redacties van kranten, radio en tv terecht? Via de persberichten van MissPress.

Persberichten

persberichten

Wie nieuws heeft, wil dat kwijt. Maar hoe krijg je een nieuwtje in de krant? Via MissPress. Wie zijn persbericht door een professional laat schrijven, is er zeker van dat free publicity dichterbij is dan ooit.

“Veel nieuws haalt de krant nooit,” aldus Debby Koehorst. “Zonde, want publiciteit is zo dichtbij. Een eindredacteur ontvangt graag een goed nieuwsitem, maar dat moet wel goed verpakt zijn. Met de juiste informatie, contactgegevens, maar zeker ook met de juiste tekst. Dat is niet voor iedereen gemakkelijk. Wie mij inschakelt, krijgt een gedegen persbericht aangereikt. Geschikt voor de doelgroep, leuk geschreven en interessant genoeg voor de eindredacteur om het een plekje te geven in de krant. Beter nog: interessant genoeg om er een heel artikel aan te wijden.”

Persberichten schrijven is minder gemakkelijk dan het lijkt. Vooral voor wie geen pr-medewerker in dienst heeft, is het een hele klus om nieuws aan de man te brengen. “Daarom werk ik laagdrempelig en hou ik de persberichten betaalbaar. Zo kan elk bedrijf, organisatie of zelfs particulier een plekje in de krant verwerven.”

Natuurlijk verstuurt MissPress de persberichten zelf. Ze heeft immers de volledige lijst met alle media tot haar beschikking.