Tekst laten schrijven?

Actuele berichten

Europese primeur Oold Bleank: kersen volgens Ufo-systeem

Bij fruitboerderij Oold Bleank in Rossum worden kersen geteeld volgens het Upright Fruiting Offshoot System, afgekort Ufo. De kersenbomen groeien op een bijzondere manier, namelijk scheef en smal. Dat zorgt voor bijzonder lekkere én grote kersen. Oold Bleank is de eerste fruitboerderij in Europa die het systeem toepast. Jos en Margriet Schilderink verwachten er veel sappige kersen van te gaan oogsten.

17-07-2019

Tanzaniaanse projectleider One4Life op bezoek in Denekamp

Gideon Msafiri is op bezoek in Denekamp voor werkoverleg én om iedereen te bedanken voor de steun. Msafiri is de projectleider van stichting One4Life in Darajani, Tanzania en was op bezoek bij Judith Fox. “Bijzonder hoeveel zij voor de inwoners van Darajani doet,” aldus de Tanzaniaan. “Ik wil graag iedereen bedanken die haar projecten steunt.”

 

15-07-2019

Elke zwangerschap kost je een tand?

‘Elke zwangerschap kost je een tand’ werd vroeger gezegd. Dat klopt gelukkig niet, maar goede mondverzorging is wél heel belangrijk. Zwangerschap is namelijk van invloed op je tanden. Een extra bezoek aan de mondhygiënist is daarom een aanrader.

11-04-2019

Zwangerfit: fit tijdens én na je zwangerschap

Fitnessen tijdens je zwangerschap, kan dat? Tuurlijk. Goed idee juist. Bij Zwangerfit van Fysiotherapie de Essen zorgen ze dat de aanstaande moeders goede begeleiding krijgen. Sportief bezig zijn in een gezellige setting.

17-02-2017

Onverwacht zwangerschapsvoordeel: een prachtige haardos

Onverwachte voordelen van een zwangerschap: prachtig haar en stralende huid. Maar blijft dat ook zo na de zwangerschap? Nou nee, niet altijd. Nicole Schildkamp van Kapsels Enzo legt uit.

17-02-2017