Tekst laten schrijven?

Over Misspress

Freelance journalist en tekstschrijver

Zorgt dat nieuws direct op de juiste plek terecht komt. Free publicity was nog nooit zo dichtbij. Danzij MissPress’ persberichten, nieuwsartikelen en advertorials. Maar wie is MissPress eigenijk?

Over Misspress

Wie is misspress?

MissPress Debby Koehorst (1981) is freelance journalist en tekstschrijver.

Tijdens haar opleiding Nederlandse taal en cultuur aan de UvA schreef ze al voor talloze kranten, uitgevers en bedrijven. Na de studie breidde haar werk zich nog verder uit. Ondertussen is ze als MissPress gespecialiseerd in het schrijven van nieuwsartikelen, persberichten en advertorials. Daarnaast werkt MissPress wekelijks als eindredacteur.

Als freelance journalist, tekstschrijver en eindredacteur is Debby Koehorst elke dag verzekerd van honderden persberichten in haar mailbox. Hoe een goed persbericht eruit ziet, kan zij je vertellen. Maar beter nog: voor je schrijven. Want wanneer besluit een eindredacteur om een bericht te plaatsen? Als ze interessant genoeg zijn, maar zeker ook goed geschreven. Een goed persbericht is voor iedereen dichtbij.

Bovendien kan iedereen bij MissPress nieuwsartikelen laten opstellen, geschikt voor publicatie in bijvoorbeeld kranten en tijdschriften.

Daarnaast schrijft MissPress advertorials. Altijd na persoonlijk contact en in overleg.